9 februari 2010

Chocobanana


Mmmmm, You shouldn´t miss out on this one. It´s so easy to make! Just kill a banana, put a stick in its back, and put in in the freezer for at least a day. Melt some chocolate "au bain Marie" and let the frozen banana take a bath in there. Dip it in some crushed peanuts and ¡Disfrutarte! (enjoy yourself)
Great as a dessert, also with pineaple, strawberries, watermelon......

5 opmerkingen:

  1. Ha Binkelmanjana,
    Werkt het fototoestel niet helemaal goed? Is dat een banaan op een stokkie? Het lijkt veel meer op iets heeeeeel anders.
    Je beleeft elke dag weer iets anders, zelfs voetbal. Zet maar in je agenda 11 juni-11 juli wereldkampioenschap voetbal. Dan kun je onbekommerd door heel midden en zuid amerika reizen, want ze zitten allemaal voor de platte buis. Misschien jij ook wel, vooral als er zo'n grappig bandje naast je staat. Moeten we hier ook maar eens invoeren.
    Toedelos. Mammos en Pappos

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag oudertjes,
    Hoe was het in Frankrijk? Vond de foto zelf ook niet kunnen, vandaar dat ik hem maar op mijn blog heb geplaatst, hihi-
    Ik ga zondag naar Mexico. Hou jullie op de hoogte. XXXXXXXXXX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Me too. Spanish word is "verga". Learned that at school in a class about Spanish of the street. Just to keep you updated....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Binkie

    Prachtige banaan en we hopen dat je een fijne tijd heb in Mexico, we genieten van al je belevenissen.

    Dikke zoen Bert en Suzan
    xxxxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. lekker!!! ga het snel maken! vind Bas vast ook een heerlijk toetje:) De bananengek

    BeantwoordenVerwijderen